Ansiktsbehandlingar

Facemapping

Lär känna alla dina zoner.

Facemapping via DermalogicaFace Mapping® är Dermalogicas resultatinriktade och noggranna hudanalys som används världen över. Välkommen in till oss. Vi hjälper dig gärna om du vill veta något specifikt om våra produkter och behandlingar, eller om du har frågor om din egen hud.

Hudvårdsguiden samt rekommendationer får du självklart ta med dig hem som en guide till friskare hy.

Face Mapping® tar ca 10-15 minuter och kan uppdateras varje gång du ska inhandla produkter eller boka hudvårdsbehandlingar hos oss. Dessutom blir det lätt för både dig och oss att följa dina framsteg och se hur din hud förbättras med tiden.

Vi har ett stort utbud av behandlingar som kan göras som singelbehandlingar, kurer eller kombineras med våra andra avancerade behandlingar för att uppnå bästa möjliga resultat. Vet du inte vilken som passar dig eller har svårt att välja? Eller är det ditt första besök hos oss? Vi har nu gjort det enkelt för dig genom att, efter en första konsultation där vi går igenom dina önskemål och dina behov, skräddarsy den behandling som passar just dig och dina specifika behov och önskemål allra bäst. Det kan vara en klassisk ansiktsbehandling eller avancerad kemisk peeling och tiden kan variera från 30 minuter upp till 90 minuter. Pris enligt prislista för respektive handling beroende av vad vi kommer överens om att göra för behandling.

+Klicka här för att se vår behandlingslista och priser

Behandlingar

FaceMapping – ca 20 min

 

175KR

Vår resultatinriktade och noggranna hudanalys och konsultation där vi hjälper dig om du vill veta något specifikt om våra produkter och behandlingar, eller om du har frågor om din egen hud och din hudhälsa. Du får även rekommendationer på hur du sköter din hud för bästa resultat och tips på vilka produkter som passar just dig och din hy. Kostnaden dras vid köp av produkter eller om du bokar rekommenderad behandling. Sker i samband med betalning.
-

Ansiktsbehandling – ca 30 min

 

495KR

Här fokuserar vi på ett specifikt område och utför en intesiv målinriktad behandling, oavsett om det gäller kvisslor, trötta ögonen, grådaskig eller känslig hy. Exempel på behandlingar som kan göras är: Superexfoliering, AntiAge, Lyster, Ögonbehandling, Intensiv fuktbehandling eller Superlugnande behandling.
-

Ansiktsbehandling – ca 45 min

 

625KR

Individuell och skräddarsydd behandling där vi utgår efter dina behov och önskemål, samt hudens dagshälsa. Vi börjar alltid med en hudanalys och avlutar med rekommendationer för bästa möjliga slutresultat.
-

Ansiktsbehandling – ca 60 min

 

785KR

Individuell och skräddarsydd behandling där vi utgår efter dina behov och önskemål, samt hudens dagshälsa. Vi börjar alltid med en hudanalys och avlutar med rekommendationer för bästa möjliga slutresultat.
-

Ansiktsbehandling – ca 75 min

 

895kr

Individuell och skräddarsydd behandling där vi utgår efter dina behov och önskemål, samt hudens dagshälsa. Vi börjar alltid med en hudanalys och avlutar med rekommendationer för bästa möjliga slutresultat.
-

BioSurface™ Peel – ca 45 min

 

1695kr

Kraftfull kemisk peeling med fokus på strukturförbättring. Minimala biverkningar men kraftfulla resultat på bl.a. fina linjer, pigmenteringar/ojämn hudton, förstorade porer och ojämn hudstruktur. OBS! I behandlingen ingår ett produktkit som du får använda inför-under och efter utförd behandling. Vi gör även en patchtest inför behandlingen för att säkerställa att du inte reagerar mot produkterna.
-

BioSurface™ Peel – kur á 4 behandlingar

 

5995kr

4 st behandlingar á 45 min/behandling, med 7-14 dagars mellanrum. I kuren ingår konsultation där vi även gör en patchtest för att säkerställa att du inte reagerar mot produkterna. Dessutom får du ett produktkit med allt du behöver inför-under och efter behandlingarna.
-

IonActive™ Power Treatment – ca 45 min

 

995kr

Kraftfull behandling med professionella produkter och behandlingar spm påskyndar och förbättrar hudens naturliga funktioner. Du får en djupverkande resultat på hudtillstånd som: kraftig uttorkning, känslighet, ojämn pigmentering, fet problemhy samt förtida hudåldrande.
-

IonActive™ Power Treatment – kur á 4 behandlingar

 

3595kr

IonActive™ är en mer avancerad och djuprengörande specialbehandling med syfte att intensivbehandla specifika hudproblem.
Perfekt för Dig som är van att sköta din hud och går regelbundet på hudvårdsbehandlingar. Vill du ha en boost så kan det räcka med singelbehandling för att få mer lyster och fukt till huden. Vill du däremot ha mer hållbara resultat med långsiktiga effekter på t.ex. pigmenteringar så rekommenderas en behandlingskur. Redan efter bara en behandling kommer du att märka att huden känns märkbart mjukare, slätare och väl genomfuktad.

+Klicka här för att se våra valfria tillägg till behandlingarna

Behandlingstillägg

Frans-& Brynfärg inklusive Brynplock

395KR

-

Frans-eller Brynfärg (ej plock)

250KR

-

Frans-och Brynfärg (ej plock)

295KR

-

Multivitaminbehandling

495KR

-
En C-vitaminberikad och kraftfull AntiAge-tillägg i din ansiktsbehandling för att ge huden extra lyster och fräschhet.

NBE 500

595KR

-
Avancerad behandling med radiovågor för djupare verkan och bättre resultat. Kan även bokas som egen behandling i kur.
(Läs mer om behandlingen under fliken NBE500.

Ögonbehandling

295KR

-
En intensivbehandling som ger nytt liv åt trötta ögon.

Nålepilation (Diatermi) för enstaka hårstrån

95KR

-
Permanent hårborttagning med nålepialtion för enstaka hårstrån. Har du ett större område som du vill behandlia? Boka gärna en konsultation för mer information samt bokning av tid.

Om du är osäker på en ansiktsbehandling och funderar på om den verkligen passar just dig, så erbjuder vi som alltid konsultationer. Klicka här för att läsa mer.