Behandlingar

Välkommen till Gefle Skin Care.

Hos oss hittar du ett stort utbud av såväl tradionella som avancerade behandlingar inom skönhet och hudvård. Vi erbjuder alltid konsultationer för att, tillsammans med dig, välja rätt behandling för att tillgodose dina önskemål och behov, men också för dig som bara har frågor och funderingar kring din hud och val av rätt produkter. Vi arbetar dessutom alltid under full sekretess.

För att kunna erbjuda dig bästa resultat så genomgår vi kontinuerligt kurser, utbildningar och fortbildningar och är dessutom medlemmar i SHR, som är branschens riksorganisation för utbildade och godkända hudterapeuter.

Observera att vi vill understryka att vid avbokning senare än 24 timmar innan, eller vid utebliven konsultationstid debiters 350 kronor.

Debitering sker även vid utebliven behandlingstid samt vid  avbokning senare än 24 timmar innan bokad tid. Detta sker dock till behandlingens ordinarie pris!

Får du friskvårdsbidrag av något slag som du känner att du inte hinner uttnyttja i tid? Hos oss har du möjlighet att byta in delar eller hela bidraget mot ett presentkort med ett kortare utgångsdatum.
OBS! Detta presentkort är alltid personligt och kan ej överlåtas till någon annan, samt gäller endast på våra massager och ansiktsbehandlingar där massage ingår!
(Detta erbjuder vi våra kunder enbart som en ”Good Will” för att ni ska få ut bästa möjliga av såväl era friskvårdsbidrag som våra behandlingar. Vänligen respektera villkoren!)

Ansiktsbehandlingar

För dig som inte är nöjd med din hud, dess spänst och dina porer, eller för dig som helt enkelt bara vill ha en extra fin och hälsosam lyster före ett stort evenemang eller liknande.

Kroppsbehandlingar

Behandlingar för både kroppen och ansiktet med NBE 500, som kan göra allt från att göra slapp hud spänstig till att ta bort problemområden för acne, ärr och mer.

Massage

Klassisk massage i flera utföranden eller aromamassage för en skön stunds avkoppling.

Permanent Hårborttagning

Hårborttagning med nålepilation (diatermi) som permanent tar bort hårstrån över mindre områden.

Naglar

Allt från den klassiska franska manikyren till avancerade dekorationer.

Trådning

Hårborttagning i ansiktet med hjälp av sepciell tråd.