Konsultation

Boka en konsultation

Vet du inte vilken behandling du behöver eller vill välja? Är det första gången du kommer till oss? Boka en kosnultation så Vi hjälper dig med att hitta rätt behandling som är skräddarsydd utefter dina behov, oavsett om det gäller ansiktsbehandlingar, permanent hårborttagning, om du ska välja 3D tatuering eller puderteknik när det gäller tatuering av dina ögonbryn, om du har frågor kring kosmetisk pigmentering/microblading rent generellt eller om du bara vill fråga oss om din hud och hur du på bästa sätt kan ta hand om den.

Dem flesta hudproblem kan faktiskt behandlas, oavsett om det gäller ett minimalt ärr eller större områden av acne eller andra hudproblem.

Våra konsultationer är 20min, för ansiktsbehandling och hårborttagning, alternativt 30 minuter, för kosmetisk pigmentering/microblading, och kostar 145kr respektive 195kr. Vid köp av produkter eller bokning av behandling dras summan av i kassan i samband med betalning.
Vid starkare behandlingar och våra pigmenteringar utför vi alltid lapptest och stickprov på våra pigment och behandlingsprodukter för att säkerställa att du inte får en allergisk reaktion vid behandlingstillfället.

Alla möten sker i lugn och ro där du bl.a får fylla i din konsultationskort och njuta av en kopp kaffe och tilltugg samtidigt som vi pratar om dina önskemål och behov och försöker svara på dina frågor så gott vi kan.

Dessutom vill vi accentuera att full sekretess gäller under våra möten, du behöver med andra ord inte oroa dig för att dina problem diskuteras vidare varesig i tal eller i skrift. Full tystnadsplikt gäller.

Inte bara för hudproblem

Våra konsultation gäller inte bara olika typer av hudproblem, utan även dig som vill lära känna din hud och har frågor och funderingar kring huden och vilka produkter du ska använda. Många lägger tusentals kronor om året på produkter de inte kanske inte behöver eller som inte passar deras behov. Slösa inte dina pengar på produkter som inte passar dig, investera istället i produkter som får huden att blomstra och må bra.

Genom ett av våra konsultationstillfällen så kan vi ge dig råd och tips på dem produkter du behöver för att hålla din hud i toppform året om, utan att din badrumshylla och plånbok blir ansträngd.


Observera att vid avbokning senare än 24 timmar innan, eller vid utebliven konsultationstid debiters 350 kronor.

Debitering sker även vid utebliven behandlingstid samt vid avbokning senare än 24 timmar innan bokad tid. Detta sker dock till behandlingens ordinarie pris!