Naglar

Börjar dina nagelband se trasiga ut?

Eller vill du bara ge dina naglar en extra kick?

Naglar är en väldigt liten detalj men ibland så viktig för vilket uttryck du ger som person. Att ha rena fina händer ger ett intryck av någon som verkligen bryr sig om sin hygien och sitt utseende till minsta detalj, och det är sällan någonting som bara överskådas om nagelvården har skötts rätt.

Hos oss kan du få snygga fräscha hållbara naglar genom nagelförlängning eller förstärka dina egna naglar med gele, samt lägga till läckra dekorationer för det speciella tillfället eller bara för att du vill prova något nytt.  Perfekt som den sista lilla detaljen för att få liva upp din vardag! Vi jobbar med godkända professionella geléer från ProNails.

+Klicka här för att se vår behandlingslista och priser

Nagelvård och Behandlingar

Nagelförlängning

 

895KR

Förlängning av dina naglar med UV-gelé. Välj mellan naturell, fransk manikyr, permanent färg-gelé eller glitter.
-

Nagelförstärkning

 

795KR

Förstärk dina naglar med UV-gelé. Välj mellan naturell, fransk manikyr, färg-gelé eller glitter.
-

Dekoration

Från 100KR

Här kan du fritt välja olika mönster och dekorationer, strasstenar mm utefter din egen smak. Har du aldrig gjort gelenaglar eller inte vet vad du vill ha får du gärna kika runt på nätet och komma med förslag när du besöker oss.
OBS! Vid val av dekoration på förlängning/förstärkning tillkommer fr. 100kr på ordinarie pris.
-

Påfyllnad efter ca 2 veckor

 

465KR

Lätt uppfräschning av din nagelförlängning eller förstärkning. Vi filar lite lätt samt fyller på utväxten med samma material som du redan har. Perfekt snabblösning inför en fest eller annan viktig händelse!
-

Påfyllnad efter ca 4 veckor

 

660kr

Påfyllning av befintlig nagelförlängning eller förstärkning
-
-

SoPolish

 

650KR

Permanent lackning med gelélack som varar mellan 2v-4v.
-

SoPolish – Borttagning

395KR

-

Tiden för olika former av nagelvård varierar beroende på behandling och det önskade resultatet. Du kan självklart även kombinera olika former av behandlingar för ett extra bra resultat.